MARVELL YUKON 88E8056 PCI-E DRIVER

I’d like to thank you first for all the help with my other problems with this piece of crap computer. But now I want to solve, or at least find out why this problems occur. I mean, I reported the LAN not working. Page 1 of 2. I’ve had the same board and CPU as you when I built my system, and never have had any of those problems with that same network adapter. At the link select “Windows 7 x64 bit ” in the “Choose a platform” drop down menu for the Find More Posts by Airbot.

Uploader: Daisho
Date Added: 9 February 2016
File Size: 50.95 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 73730
Price: Free* [*Free Regsitration Required]

At the link select “Windows 7 x64 bit ” in the “Choose a platform” drop down menu for the It says “no cable is connected” but it clearly is, so I just repair the connection and it works.

All times are GMT I’ll show the whole procedure I have to do to make it work. SimonWithTheHat Windows 7 bit 43 posts. It’s my computer that says he can’t find the cable that is connected from my computer to the switch, that is then connected to the router, and router to modem.

This board was not new and it had the same issue and a dead PCiex slot as an added bonus. Sometimes this won’t work though. Windows 7 Ultimate x64 SP1.

Last Drivers  AMD ATHLON XP1800 DRIVER

Welcome to Windows 7 Forums. They said they installed windows, drivers and all and just stress tested it last time.

Driver download

Two stationary and three laptops at times. Bad connections, cables, adapter on board just bad, etc.

Like, if I have to move the computer or something. I’ve had the same yuko and CPU as you when I built my system, and never have had any of those problems with that same network adapter. CC windows 7 professional 64 bit 3 posts.

Windows 7 Pfi-e x They gave me a defective second hand board? There is a chance that it won’t and that’s when the annoying part comes. Which doesn’t even make sense.

Marvell Yukon 88E PCI-E Gigabit Ethernet – ONBOARD Asus P6X58D P – Windows 7 Help Forums

Have you already investigated to see if it may be the modem that lost connection, or if it was your ISPs DNS server by temporarily switching to Google Public DNS to see if you have pci–e afterwards? Not really any help I know, but just stating does sound like something isn’t good there.

Find More Posts by CC Eventually after disputes and many, many wasted hours and 6 weeks later I was finally issued with a replacement board from Asus. I mean, I reported the LAN not working. No matter what drivers I tried the problem presented itself time and time again.

Last Drivers  TAYLOR MADE BURNER SUPERSTEEL DRIVER

Hello Simon, I have the exact same motherboard and network adapter and haven’t had any issues like that with it either. I’m thinking of recording a video with my camera showing how it behaves to see if they have any comments.

So you only have one adapter at a time enabled and yet both adapters are experiencing the yukln type of failure am I right? What I’ve tried to fix this is: I’ve been installing a bunch of different drivers throughout the whole year. I even disable all fire walls, Windows and the routers and the problem still existed. I got the newest driver and installed They all seem to work great on other computers.

The other was broken in some way, can’t remember which, but the new one had this problem with the network.